קרן "ידיעות חיפה" תעניק מלגות לעבודות סמינריוניות מצטיינות של תלמידי המחקר בחוג

החוג לתקשורת יעניק השנה מקרן המלגות "ידיעות חיפה" בין שלוש לארבע מלגות לתלמידי המ"א והדוקטורט, בסך 3,700  ₪ כל אחת. המלגות מוענקות על מנת לעודד סטודנטים להציג את עבודותיהם בכנסים אקדמיים, והחוג מצפה שהעבודות הזוכות תוגשנה לשיפוט בכנסים אקדמיים בחו"ל או בארץ. תאריך אחרון להגשת בקשות: 7 במרץ 2014.

המלגות תוענקנה לעבודות סמינריוניות מקוריות מצטיינות בתחום התקשורת, שנכתבו ואושרו במסגרת הלימודים המתקדמים במסלולים מחקריים בחוג (כולל סמינריונים הנלמדים מחוגים אחרים ומדרג 3). ניתן להגיש עבודות שזכו לציון 90 ומעלה.

רשאים להגיש מועמדות: תלמידי מ"א מחקרי ודוקטורט בחוג לתקשורת באוניברסיטת חיפה, במצב לימודים תקין (לתלמידי שנה ג' במ"א: מצב לימודים תקין כולל הגשת הצעת תיזה והשלמת החובות בכל הקורסים).

ניתן להגיש עבודות שנכתבו בזוגות, אולם במקרה כזה המלגה תחולק באופן שווה בין הכותבים. במקרה של עבודות שוות באיכותן, יינתן יתרון לעבודות שכותביהן לא זכו בעבר למלגות מהחוג. אין להגיש עבודות שזכו בעבר במלגת "ידיעות חיפה", אולם זוכי מלגות "ידיעות חיפה" משנה"ל קודמת יוכלו להגיש עבודות חדשות לתחרות.

כל סטודנט רשאי להגיש עבודה אחת בלבד.

הבקשות צריכות לכלול 1. טופס בקשה, 2. קורות חיים, 3. ארבעה עותקים של העבודה הסמינריונית (עד 25 עמודים), כולל תקציר של עד 150 מילים (גם הוא בארבעה עותקים).

יש להגיש את החומר למזכירות החוג לתקשורת. לשאלות ופרטים נוספים ניתן לפנות לד"ר אורן מאיירס בדוא"ל   omeyers@com.haifa.ac.il

העבודות הזוכות תבחרנה ע"י ועדה חוגית. טקס חלוקת המלגות יתקיים במהלך חודש מאי.