ערב היכרות מקוון עם תוכניות התואר השני בחוג יתקיים ב-4 בפברואר ב-19:30

ב-4 בפברואר (יום ה') ב-19:30 נקיים ערב היכרות מקוון למועמדים שמתעניינים בלימודים לתואר שני בחוג לתקשורת באוניברסיטת חיפה בשנת הלימודים הבאה (תשפ"ב) המתחילה ב-10.10.21. החוג מציע שני מסלולים לתואר שני: מסלול מחקרי ומסלול בתקשורת אסטרטגית ויחסי ציבור. אם אתם מעוניינים להעמיק את ההבנה שלכם על עולם התקשורת ולהשתלב בסביבת לימודים מחקרית ומקצועית מעולה, הצטרפו אלינו בזום!

במסגרת הערב נציג בקצרה את החוג ואת מסלולי הלימוד, ונארח ארבעה בוגרי תואר שני של החוג:
הדר אליאש, מוסמכת המסלול המחקרי ותלמידת דוקטורט בחוג
הגר בוחבוט, מוסמכת המסלול המחקרי וכתבת ופרשנית טכנולוגיה ב-Ynet
תום הורוביץ, מוסמכת מסלול תקשורת אסטרטגית ומגייסת בכירה באינטל
לאון קמלמן, מוסמך מסלול תקשורת אסטרטגית ורפרנט מחוזות מרכז וצפון במערך הדוברות של בתי המשפט
הבוגרים יחלקו מחוויות הלימוד בחוג, ובהמשך יספרו על התרומה של הלימודים לקריירה שלהם. הבוגרים וחברי סגל החוג ישמחו לענות על שאלות שיהיו למשתתפים במפגש.

מ"א מחקרי:
המסלול המחקרי (עם תיזה) נועד להרחיב את הידע בתקשורת על כל רבדיה ואת היכולות המחקריות של התלמידים, כהכנה לקריירה בתעשייה, במגזר הציבורי או באקדמיה. גולת הכותרת של המסלול היא תכנון, ביצוע וכתיבה של עבודת מחקר (תיזה) בהנחייה אישית של אחד או יותר מחוקרי החוג (עוד על התוכנית).

מ"א בתקשורת אסטרטגית:
המסלול נועד להעניק ללומדים בו ידע וכלים מעשיים בנושאי תקשורת אסטרטגית, יחסי ציבור, ניהול משברים, שכנוע וניהול רושם בהקשרים המוניים ובינאישיים. התוכנית מיועדת למעוניינים להרחיב את ידיעותיהם בקידום חברות וארגונים, בקידום קשרי קהילה ודיפלומטיה ציבורית בתקשורת המונים, במדיה חברתיים ודרך רשתות תקשורת בינאישיות. אפשרות אפשר לסיים את התואר ללימודים בשנה אחת (יום אחד בשבוע) או בשנתיים (פרטים נוספים).