פרופ' יונתן כהן נבחר לעמית של אגודת התקשורת הבינלאומית (ICA fellow)

פרופ' יונתן (יוני) כהן נבחר לעמית של אגודת התקשורת הבינלאומית (International Communication Association). בחירתו פורסמה בכנס האגודה השנתי, שמתקיים בימים אלו. ICA היא האגודה האקדמית הבינלאומית המובילה לחקר התקשורת. עמיתים נבחרים על סמך התרומה המחקרית הרחבה שלהם לחקר התקשורת כפי שהיא מתבטאת בעבודות המחקר שהם מפרסמים. בנוסף, נלקחת בחשבון תרומתו של החוקר לאגודה ולמרחב הציבורי. פרופ' כהן הוא מהחוקרים המובילים בעולם לחקר האופן בו מעצב בידור את תפיסות הקהל. פרופ' כהן הוא חבר סגל שני של החוג שנבחר לעמית של האגודה לאחר שב-2017 נבחרה פרופ' תמר כתריאל לעמיתת האגודה.

Jonathan Cohen