ברכות לפרופ' יריב צפתי על זכייתו בפרס David Swanson ועל קבלת מעמד Fellow באגודה הבינלאומית לתקשורת (ICA)

החוג לתקשורת מברך את פרופ' יריב צפתי על זכייתו בפרס David Swanson Award for Service to Political Communication Scholarship. הפרס הוענק לפרופ' צפתי בכנס השנתי של האגודה הבינלאומית לתקשורת (ICA) על תרומתו הגדולה, הייחודית ורבת השנים לקידום שדה המחקר של תקשורת פוליטית.

פרופ' צפתי אף זכה למעמד Fellow של האגודה הבינלאומית לתקשורת (ICA) על תרומתו העמוקה לחקר התקשורת. בכך הוא מצטרף לפרופ' תמר כתריאל ופרופ' יונתן כהן מהחוג, שזכו במעמד זה בעבר.

כולנו בחוג גאות וגאים בך פרופ' צפתי!