הדוקטורנטית דניאל יוסופוב ופרופ' אורן מאיירס זכו בפרס הפוסטר המצטיין בכנס האגודה הבינלאומית לתקשורת (ICA)

אנו שמחות ושמחים לברך את תלמידת הדוקטורט, דניאל יוסופוב, ואת המנחה שלה, פרופ' אורן מאיירס, על הזכייה בפרס הצגת הפוסטר המצטיין בחקר העיתונות. הפרס ניתן במסגרת הכנס השנתי של האגודה הבינלאומית לתקשורת, שהתקיים השנה בפריז.

בכנס הציגה דניאל את עבודת התזה שלה בנושא עיתונות הנצחתית, ובה בדקה דניאל מאפיינים נראטיביים בתוך חומרי עיתונות מיוחדים שפורסמו בחגיגות יום העצמאות ה-70 למדינה.

יישר כוח דניאל ואורן!