פרופ' תמר כתריאל, ממייסדות החוג לתקשורת, זכתה באות מפעל חיים מטעם האגודה האנתרופולוגית הישראלית

חברות וחברי החוג נרגשים.ות וגאים.ות לברך את פרופ' תמר כתריאל, ממייסדות החוג לתקשורת, על זכייתה באות מפעל החיים של האגודה האנתרופולוגית הישראלית!

ההחלטה על הזכייה התקבלה פה אחד וניתנה לפרופ' כתריאל בהוקרה על תרומתה הענפה למחקר האנתרופולוגי לאורך השנים בישראל. וועדת הפרס כתבה בנימוקיה כי פרופ' כתריאל הייתה "למסמנת דרך של ממש" בתחום האנתרופולוגיה: "בניתוחים מקוריים ומבריקים, ובמוטת כנפיים מעוררת השראה, תמר כתריאל לוכדת רגעים, מצבים וביטויים לשוניים המעצבים את החברה הישראלית כחברה מדברת".

ברכות חמות לפרופ' כתריאל וגאווה גדולה לחוג לתקשורת!