ד"ר מיה מזור טרגרמן

כתובת דוא"ל: mtmaya@gmail.com

נושא עבודת הדוקטורט: קוראים עולם: מו"לות ספרי הדרכת תיירות יוצאת והזהות התיירותית הישראלית (מנחים: ד"ר עוזי אלידע ופרופ' יואל מנספלד)

מיה חוקרת בגישה בינתחומית את עולם הספר, ובוחנת את התפתחותו לאור השינויים של הזמן הפוסטמודרני. עבודת הדוקטורט מתמקדת בספרי הדרכת תיירות יוצאת שראו אור בישראל ובעברית כאתר מרכזי בו מובנית הזהות התיירית הישראלית, היא אחת מקטגוריות הזהות המרכזיות בזמן הפוסטמודרני. המחקר צפוי לתרום לידע אודות שדה המו"לות הישראלי ואודות התיירות היוצאת בישראל, ולעמיק את ההבנה של אופני השתזרות היצירה התרבותית בתהליכי השינוי הפוסטמודרני.