ברכות לדוקטורנטית דניאל יוסופוב על זכייתה במלגת המכון לחקר העיתונות והתקשורת היהודית!

החוג לתקשורת מברך את דניאל יוסופוב, תלמידת מחקר בחוג, על זכייתה במלגת עידוד לחוקרים צעירים לשנת תשפ"ג מטעם המכון לחקר העיתונות והתקשורת היהודית ע"ש שלום רוזנפלד באוניברסיטת תל אביב.

המלגה מוענקת לדניאל על מחקרה בדוקטורט, שכותרתו "Work practices and experiences of women media workers: Podcasters as a case study". המחקר נערך בהנחיית פרופ' אורן מאיירס ופרופ' רועי דודזון. בדוקטורט בוחנת דניאל את התהליך היצירתי של פודקאסטריות ישראליות בעזרת שתי מסגרות קונספטואליות – מגדר ועבודת רגש – תוך התמקדות בפרקטיקות העבודה וחוויות החיים שלהן. דניאל מתעניינת באופנים שבהם הקשרים של היוצרות עם קהלים, קולגות ושחקנים נוספים בשדה, לצד פעילותן בהקשר התרבותי-חברתי הישראלי, מעצבים את התכנים שהן יוצרות.

דניאל היא עמיתה בתכנית האינטרדיסציפלינרית "עידית" לדוקטורנטים ודוקטורנטיות מצטיינים של הפקולטה למדעי החברה. עם זכייתה זו היא מצטרפת למקבלי המלגה מהשנה שעברה, יצחק משיח וגלעד הלפרן, גם הם תלמידי מחקר בחוג לתקשורת.

ברכות חמות מכולנו!