חברי סגל מהחוג לתקשורת מברכים את מורם, פרופ' אליהוא כ"ץ, עם פרישתו

Katz faculty full

בתמונה (מימין): רבקה ריב"ק, אלי אברהם, יונתן כהן, אורן מאיירס, יריב צפתי, ארן ליביו, נחמה לואיס-פרסקי ובתמונה למעלה, גבי וימן, שנבצר ממנו להשתתף בצילום (צילום: י"ג)

חברי סגל מהחוג לתקשורת מברכים את מורם, פרופ' אליהוא כ"ץ, מהדמויות המרכזיות בלימודי תקשורת בעולם, עם פרישתו. פרופ' כ"ץ, סוציולוג בהכשרתו, הוא מחוקרי ההתקשורת הבולטים בעולם וממייסדי לימודי התקשורת בישראל. הוא הרים תרומה מכריעה לחקר ההשפעות והתפקידים של תקשורת המונים, לחקר ההפצה של חידושים ולחקר דעת קהל. בנוסף, היה פרופ' כ"ץ ממקימי הטלוויזיה הישראלית. ב-6 במרץ יתקיים אירוע פרישה לכבודו באוניברסיטת פנסילבניה ולציון אירוע זה שלחו תלמידיו הרבים של פרופ' כ"ץ מקרב חברי הסגל בחוג ברכה מצולמת זו. ברכת החוג כולו שלוחה לפרופ' כ"ץ עם פרישתו!