כנס דת ושלום בתקשורת יתקיים ב-7 וב-8 בנובמבר בנצרת

הכנס "דת ושלום בתקשורת" ייערך בתאריכים 7-8 בנובמבר במלון גולדן קראון בנצרת. הכנס נועד ללמוד על הסיקור התקשורתי של שני נושאים שידועים כקשים לסיקור תקשורתי הולם: דת ושלום. ביחד עם פעילים מרכזיים בנושאים אלה ועיתונאים שעוסקים בתחום ננסה להבין מדוע נושאים אלה, שחשובים לחברה ולרבים בציבור, לא זוכים לכיסוי שיטתי ורציני וכיצד ניתן לשנות זאת.  הכנס מבקש לפתוח פתח לדיון עם קהל של חוקרים, אנשי תקשורת, פעילים ומי שמתעניינים בתקשורת, בדת ובשלום (תוכנית הכנס).

שני מושבים יוקדשו האחד לבחינת הסיקור של דת בתקשורת והשני לבחינת סיקור של תהליכי שלום ודו-קיום בתקשורת. בנוסף, חמש הרצאות מפיהם של פרופ' ארנון צוקרמן מהמוסד האקדמי נצרת, ח"כ ד"ר חנא סוויד,  פרופ' ראסם ח'מאיסי מאוניברסיטת חיפה, ד"ר חנה קהת מארגון קולך ומסמינר הקיבוצים ועמי איילון מאוניברסיטת חיפה ישפכו מניסיונם אור נוסף על הממשק הזה.

את הכנס מארגנים החוג לתקשורת באוניברסיטת חיפה יחד עם האגודה הנוצרית הבין-לאומית בנצרת, והוא פתוח לציבור. אנו מבקשים להירשם לכנס בכדי שנוכל להיערך בהתאם.

{gallery}events/Nazareth{/gallery}