גב' מירית כהן, מנהלת מערך דוברות ויח"צ בייס, הרצתה על השתלבות בתעשיית הדוברות (צילומים)

מירית כהן, מנהלת מערך הדוברות ויחסי הציבור של חברת YES (ובוגרת ומוסמכת החוג), התארחה בשבוע שעבר בשיעור "מפת התקשורת בישראל" וסיפרה לסטודנטים על תעשיית התקשורת בישראל

Posted by ‎החוג לתקשורת, אוניברסיטת חיפה; Department of Communication, U Haifa‎ on Saturday, May 2, 2015

גב' מירית כהן, מנהלת מערך דוברות ויחסי ציבור בחברת Yes הרצתה בפני תלמידי שנה ג' בחוג אודות "השתלבות בתעשיית הדוברות ויחסי הציבור מנקודת מבט אישית". גב' כהן היא בוגרת החוג. בעבר שימשה כדוברת קבוצת שטראוס וכדוברת ישראל באו"ם. ההרצאה התקיימה ב-28.4 ב-16:15 בחדר 1023 בבניין מדרגה במסגרת הקורס "מפת התקשורת בישראל" אותו מלמד פרופ' אלי אברהם (כרזת האירוע).