צילומים ממושב מיוחד שהתקיים לכבוד צאת ספרם החדש של אורן מאיירס, אייל זנדברג ומוטי נייגר בנושא זכרון השואה במדיה

ספרם של אורן מאיירס מהחוג לתקשורת באוניברסיטת חיפה ושל אייל זנדברג ומוטי נייגר מביה"ס לתקשורת במכללה האקדמית נתניה, Communicating Awe: Media Memory and Holocaust Commemoration יצא לאור בהוצאת Palgrave Macmillan. ב-31.3 התקיים מושב מיוחד לכבוד פרסום הספר. במושב התייחסו פרופ' קרול קדרון (החוג לאנתרופולוגיה, אוניברסיטת חיפה) ופרופ' תמר כתריאל מהחוג לתקשורת לספר.

צילומים מהמושב:

{gallery}bookparty_MZM{/gallery}

הספר מסכם מחקר רחב היקף בתמיכת הקרן הלאומית למדע והוא עוסק בייצוגי השואה בתקשורת הישראלית (עיתונות מודפסת, רדיו, טלוויזיה ואינטרנט) מ-1948 ועד היום, תוך התמקדות בפעולת התקשורת במהלך יום הזיכרון לשואה ולגבורה. אחת המסקנות המרכזיות העולה מן המחקר נוגעת לאופן שבו התקשורת הישראלית מייצגת את השואה כאירוע שטרם הסתיים, כך שדפוסי ההנצחה התקשורתיים מסייעים לשימור והאדרת הטראומה הלאומית.

עטיפת הספר:

Meyers communicating awe