נירית וייס-בלט, תלמידת תוכנית הדוקטורט, זכתה בפרס הכרזה הטובה ביותר בקולוקוויום חוקרים צעירים בברלין

Weiss-blatt prize

צילום: נירית וייס-בלט ליד הכרזה הזוכה

תלמידת תוכנית הדוקטורט, נירית וייס-בלט, הרצתה בברלין במסגרת קולוקוויום חוקרים צעירים, שערך מכון אלכסנדר פון הומבולדט לאינטרנט וחברה. הרצאתה עסקה בתפקידם של בלוגרים בתהליכי קביעת סדר יום. כרזת ההרצאה זכתה בפרס הכרזה הטובה ביותר בכנס. מחקרה התקבל גם להצגה בכנס Journalism in Transition: Crisis or Opportunity, שמארגנת בסלוניקי חטיבת לימודי העיתונות של האגודה האירופית למחקר והוראה של תקשורת (ECREA).