בוגרת ושתי תלמידות תואר שני יציגו את עבודותיהן בכנס בגרמניה

ענבל לוי-ליבוביץ', בוגרת תואר שני במסלול המחקרי בחוג, ושתי תלמידות תואר שני במסלול המחקרי, אספהאן בהלול ושני כהן, יציגו את מחקריהן בכנס של קבוצת המחקר האירופית Cultures of War Discourse בפרנקפורט, גרמניה. הכנס יתקיים בין 21 ל-23 ביולי 2014.

ענבל לוי-ליבוביץ' תציג את המחקר "On the Collective Memory of Going to War in Israel: Exploring the Discourse Following the 1967 and 1982 Wars", המבוסס על עבודת התזה שלה שנכתבה בהנחייתה של פרופ' תמר כתריאל.

אספהאן בהלול תציג את המחקר "Competing Paradigms of Truth and Accounting: Examining the Controversy Surrounding Jenin, Jenin".

שני כהן תציג את המחקר "Frontstage and Backstage Accounting: The IDF Spokesperson's Unit, the Media, and the Gaza Flotilla Raid".

frankfurt MA students

בצילום (מימין לשמאל): ענבל לוי-ליבוביץ, שני כהן ואספהאן בהלול בכנס בפרנקפורט