מאמרן של מיכל גזיאל-יבלוביץ, מוסמכת החוג, ודפנה רבן יתפרסם ב-JASIST

מאמרן של מיכל גזיאל-יבלוביץ, מוסמכת החוג, ודפנה רבן יתפרסם ב-Journal of the Association for Information Science and Technology, JASIST. כותרת המאמר: Investment Decision Paths in the information age: The Effect of Online Journalism. מיכל גזיאל-יבלוביץ היא כיום דוקטורנטית במערכות מידע באוניברסיטת בר אילן ושותפה לקבוצת מחקר שמשלבת טכנולוגיה, תקשורת ופסיכולוגיה חברתית בהקשרים רפואיים. דפנה רבן היא מרצה בכירה וראש החוג לניהול מידע וידע בפקולטה לניהול באוניברסיטת חיפה. היא שימשה כמנחת עבודת התזה של גזיאל-יבלוביץ.