מפגש "הכרמלית" בנושא עבודה וכתיבה עיתונאית יתקיים ב-8.4

בחודשים הקרובים יתקיימו שתי הרצאות במסגרת המגזין החוגי, "הכרמלית", בנושאים כתיבה ועבודה עיתונאית. "הכרמלית" הוא מגזין מקוון אותו עורכים וכותבים תלמידי החוג לתקשורת.

את ההרצאות ינחו ד"ר ענת באלינט, עיתונאית וכתבת בעיתון "הארץ" לשעבר וכיום חוקרת תקשורת באוניברסיטת תל אביב וכותבת במגזין "העין השביעית", ד"ר אורן מאיירס, חוקר ומרצה בחוג לתקשורת באוניברסיטת חיפה, כמו כן, עיתונאי לשעבר אשר כיום כותב עבור המגזין "העין השביעית" וד"ר ארן ליביו, עיתונאי לשעבר וכיום חוקר ומרצה בחוג לתקשורת באוניברסיטת חיפה.

ההרצאות יתקיימו במועדים הבאים:

8.4, יום ג', 12:15-13:45 (בניין ראשי, 514) – ד"ר ארן ליביו וד"ר אורן מאיירס על כתיבה עיתונאית

הרצאתה המתוכננת של ד"ר ענת באלינט בנושא עבודה מול מקורות עיתונאיים נדחתה. מועד חדש יתפרסם בהמשך.